Via twitter tweete ik jaren lang innerlijke rust quotes. Deze werden enthousiast gedeeld. Op basis van de frequentie van het retweeten is er voor 2 jaar een top 15 samengesteld met inspirerende muziek op de achtergrond. Op Youtube zijn ze duizenden keren bekeken inmiddels. Vergeet niet het geluid van je computer of mobiel aan te zetten!

Innerlijke Rust Quotes
Innerlijke Rust Quotes

Doel van de quotes is je steviger te verankeren in het zielsbewustzijn. Er zijn ook op het internet veel Nederlandse Quotes te vinden.

Innerlijke Rust Quotes van Goeroes

De top 15 van 2012 van mijn twitter account

De top 15 van 2011 van mijn twitter account

Innerlijke rust impliceert het opheffen van strijd. In die zin is het ook een levenshouding. Het betekent ook dat het mentaal denken is stilgelegd. Gedachten komen en gaan evenwel is er geen disharmoniërende werking meer. 

De functies van het mentaal denken zijn:

  • het heden inkleuren met ervaringen uit het verleden
  • angsten creëren om het heden te verliezen in de toekomst

Door deze twee hardnekkige functies leef je niet in het heden. In het heden is de innerlijke rust te vinden. Het maakt dan niet uit waar je bent, wat je doet, wat je morgen gaat doen, wat je ooit hebt gedaan etc. Je geniet van de situatie op dat moment. Dit kan ook betekenen niets doen. Of juist met passie alles doen wat je hart en ziel je ingeven zonder daarover na te denken. Inner Peace Quotes op de 3 videos hierboven reflecteren deze situatie.

Als het mentaal denken stil is gelegd betekent dit dat je wakker bent geworden. Of te wel ontwaakt. Je hebt het mentaal denken zeer goed door. Ook ben je zeer alert in het doorhebben van het mentaal denken. Door de observatie van functie 2 raak je bevrijd van de werking. Dit geeft innerlijke rust. Om de eerste functie te omzeilen rest er maar 1 ding. Jezelf zuiveren van verdriet. Zie de eerste retraite uit het zielsverdriet of hartzeer opruim programma voor meer informatie. Zoek je persoonlijke groei maak dan gebruik van de innerlijke rust quotes !