Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Balans en rust door lichtstorm K10

juni 3 19:00 juni 5 20:00

stilte in het oog van de storm

Probleem

Inlevingsvermogen is cruciaal in het leven. Tegenwoordig hoor je veel de term High Sensitief Persoon of HSP. En veel mensen worstelen tussen leven vanuit hart of vanuit het hoofd. Al deze vermogens beschrijven de spiegelsfeer of het feit dat wat je waarneemt vanuit een illusionaire wereld. Is deze wereld echt of onze droomwereld? Op het niveau van de ziel is er geen dualiteit. Dit wordt beschreven als eenheidsbewustzijn. In de spiegelsfeer waar de meeste mensen in leven is die dualiteit er wel. Als je gevoelsmatig op dezelfde golflengte met een gesprekspartner wil zitten vanuit een hartverbinding dan is daar meer voor nodig. Allereerst een mega krachtig inlevingsvermogen.

vrouw in ster
vrouw in ster
man in ster
man in ster

Resultaat van initiatie en retraite

Balanceren van oude ster door eerst een nieuwe te creëren.

Kosmisch ademhalen vanuit deze ster.

8 chakra zonnestelsel systeem.

Activatie van 1 centrifuge voor 24/7 zuivering.

Door het plaatsen van deze centrifuge op een chakra vindt er 24/7 zuivering plaats.

En bovendien verhoging van bewustzijn door de verbinding met het heelal.

In centrum van de lichtstorm bevindt zich de ultieme rust.

Zo ook in de nieuwe lichtstorm om “jou” heen.

Door een jaar lang de mediatie te beoefenen wordt het energieveld permanent

MerKaBa realisatie en oplossen van dit mysterie.

intuïtie melkweg
intuïtie door verbinding met de melkweg de Zombrero Galaxie

Tijden en lunches

Vrijdagavond starten we om 19:00 uur en gaan door tot 22:30 uur. Zaterdagochtend starten we om 9:30 uur en gaan door tot 17:30 uur. Zondag starten we om 10:00 uur en gaan door tot 17:00 uur. We verzorgen voor zowel zaterdag als zondag de (vegetarische) lunch. Ook verzorgen we heel gezond drinkwater dus je hoeft geen flessen bronwater of mineraalwater mee te nemen.

Spirituele initiatie en houding.

Wees bewust dat dit een krachtige spirituele initiatie is op weg naar eenheidsbewustzijn. Ook is het een mini retraite. Kies voor de innerlijke rust dit weekend door de gerichtheid op de innerlijk rust van ondermeer het centrum van de MerKaBa. Dus geef aan het thuis front door dat je onbereikbaar bent vanaf de begin en eindtijd van die dag. Ook per whatsapp.

Bijzondere initiatie in spirituele tradities

Zo blijft al eeuwen lang bijvoorbeeld In het Boeddhisme alle kennis verscholen achter symbolen. En niet zonder reden. Voordat een geestelijke monnik de Lama status ontvangt, dient er in meditatie met tumo vuur (het innerlijke vuur in het centrale kanaal) sneeuw gesmolten te worden met een diameter van 9 meter om het lichaam.

De Tibetaanse bel om meditaties te starten en te stoppen heeft de vorm van de MerKaBa of Galaxie. Waarvoor worden tingsha`s in praktische zin gebruikt? Als je de twee delen van de tingsha tegen elkaar aanslaat, ontstaat er een prachtige vibrerende klankgolf met een hoge heldere geluidstrilling die lang blijft hangen. Dit heeft een helend en zuiverend effect op onszelf en op de atmosfeer om ons heen. In feite is het de bedoeling om heel iets anders te doen met de Tingsha. Ontwaken en de twee delen bij elkaar brengen!

Zie onderste foto welke de vorm heeft van een UFO vliegende schotel en van de Zombrero Galaxie.

Tingsha de Merkaba in Boeddhisme
Tingsha bel
Merkaba in Boeddhisme
De Tingsha betekenis met 8 symbolen er op

Voorbereiding en meenemen

Het is handig als je de 2 boeken van Drunvalo Melchizedek enigszins tot je neemt. Leg ze anders ouder jouw kussen een paar nachten als je slaapt. Koop ook een A3 tekenblok, een goede passer waarvan je de benen goed kan vastzetten met een draaischijf en een set kleurpotloden. De juiste passer is heel belangrijk welke we gebruiken om de Levensbloem zelf te construeren en een STER 3 dimensioneel daarin te creëren. En breng naast deze benodigdheden ook een meditatiekussen mee of een eigen klapstoel welke goed zit voor jou. Ben je de Engelse taal niet zo machtig dan kan je ook de Nederlandse uitgaven van Drunvalo zijn boeken kopen, hoewel hier en daar de vertaling minder goed is. De titels van beiden boeken in de Nederlandse taal zijn De Geometrie van de Schepping deel 1 en 2. Verkrijgbaar online nieuw voor 25 Euro per stuk. De gegevens voor de betaling voor de training kan je vinden bij de Pasanta praktijkgegevens onder vermelding bij de transactie “Levensboom Initiatie 10”.

Motivatie

Het heeft geen zin om deze instructies te ontvangen als je er niet klaar voor bent. Diep van binnen weet je of je aanwezig wilt zijn of niet. Wees bewust dat we gevallen zijn vanaf een hogere dimensie naar deze 3de dimensie. Jouw spiritueel wezen met een menselijke Aardse ervaring in dit leven vaak vol loutering kan de herinnering van en aan het MerKaBa energieveld voelen. Je bent dan sterk gemotiveerd om deel te nemen. Er is geen houden aan. Je gaat je richten naar een nieuwe maar voor jou ook oude wereld van het onzichtbare. Het is er wel en tegelijkertijd is het is er niet voor de 5 reguliere zintuigen.

Gegevens

Begin:
juni 3 @ 19:00
Einde:
juni 5 @ 20:00
Kosten:
Euro444
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
123ontwaken.nl

Organisator

Pasanta
Telefoon:
023-7852710
Site:
Bekijk de site van Organisator
Troelstralaan 36
Heemstede, Noord-Holland 2104VP Nederland
+ Google Maps
023-7852710
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant