Eenheidsbewustzijn is zielsbewustzijn. Ieder mens heeft eenheidsbewustzijn in zich. Een soort waakvlam brand in jou om de sneeuw te kunnen laten smelten en helemaal vloeibaar te worden. Vrij van alle opgeslagen angsten.  

Voor diegenen welke vertrouwen op het innerlijk (of ziel) is er geen bewijs nodig. Voor diegenen welke hierop niet vertrouwen, is elk bewijs onvoldoende.

Stuart Chase

Met eenheidsbewustzijn kiezen is niet de goede bewoording. Het is laten leiden door eenheidsbewustzijn. Er ontvouwt zich dan via heldere zintuigen een gevoel of beeld. Jij als persoon kiest niet meer doordat je het niveau van de persoonlijkheid en het mentale denken bent ontstegen.

Eenheidsbewustzijn
Eenheidsbewustzijn

Hoe kan je eenheidsbewustzijn ervaren?

Stap 1 de ziel ervaren van een geliefde persoon

Voel de aanwezigheid van een geliefde persoon. Een al dan niet overleden lieveling’s opa of oma. Met aanwezigheid wordt bedoeld dat je hem of haar aanraakt, naast je voelt staan of omarmd. Richt je op de ervaring van liefde voor je opa of oma en haal het “ik” je persoonlijkheid of ego er dus helemaal uit. 

Stap 2  Herbeleef een mystieke ervaring

Herbeleef een mystieke ervaring uit jouw leven om het eenheidsbewustzijn trillingsniveau aan te raken. De geboorte van een kind, een zeer bijzondere ervaring in een meditatie of de synchronisatie van te veel toevalligheden welke je eerder magisch geholpen hebben. Richt je op het goddelijke of het magische en haal ook hier het “ik” er dus helemaal uit. 

Stap 3 Stip beiden stappen aan

In de ervaring van voelen en zien gedurende een minuut of 10 verbindt je om de 2 tot 3 minuten met de ziel van opa of oma en die mystieke ervaring. Uiteindelijk zal je zelf op zielsniveau functioneren en daarvan uit geen woorden er meer aan kunnen geven. 

Eenheidsbewustzijn van elke baby tot 2,5 - 3 jaar
Eenheidsbewustzijn van elke baby tot 2,5 – 3 jaar

Wat kan je nog meer met de vlam?

Je kan er ook voor kiezen jezelf helemaal in vuur en vlam te (laten) zetten. En hiermee opgeslagen karma te verbranden. Bij karma gaat het over de ontvouwing van jouw leven door de wind die waait vanuit de acties en effecten van de zeven vorige generaties. 

Een aanmelding vanuit dit eenheidsbewustzijn negeert jouw karma.  Het is de stem van jouw ziel welke gaat spreken vanuit het niets. Het is totaal anders dan vanuit jouw hoofd of mentaal denken. Dit is wel gebaseerd op familie karma met al haar ervaringen en over de vorige generaties opgebouwde overtuigingen. 

Wil je het pad van ontwaken bewandelen?

Leuk dat je overweegt om naar de Pasanta te komen of online ondersteuning te ontvangen. Pasanta is het Sanskriet woord voor brenger van vreugde. Of te wel ons vreugde-lichaam. Dit is het eenheidsbewustzijn.